DÜZCE / ÇİLİMLİ - Çilimli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ramazan Planlayıcısıyla İbadetlerimiz Öğrencilerimiz İçin Daha Eğlenceli

Ramazan Panomuzda Sevimli Çalışmalar

Mrt

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle okulumuzda hazırlıklar başladı. İlk işimiz öğrencilerle birlikte okulumuzu süslemek oldu.

Mrt

‘’Mevlana’nın 750. Vuslat Yıldönümü Şeb-i Aruz Etkinlikleri’’ kapsamında Çilimli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen konsere öğretmen ve öğrencilerimizle katıldık.

Mrt

Gençlik merkezlerinin faaliyetleri hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Şbt

HEDEF YKS 2024 PROJESİ Mesleki rehberlik faaliyetleri kapsamında gelen Astsubayımız, öğrencilerimiz ile buluştu

Ekm

İmam Hatip Okullarının kuruluşu programımız.

Ekm

Öğrencilerimize Trafik Eğitimi veren Trafik Polisi Muhittin Bey'e çok teşekkür ederiz.

Ekm

Mezun öğrencilerimizle üniversite hayatı üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Eyl

Mevlidi nebi haftası kapsamında okulumuza teşrif eden Müftülük personeli hocalarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Mevlid Kandili münasebetiyle aşure ikramında bulunan habibe hocamıza çok teşekkür ederiz.

Eyl

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederi.